– at understøtte kombinationer af sport i foreningsregi og nye former for udøvelse. At fremme sundhed via bevægelse. At sikre trivsel i et rummeligtkulturelt fællesskab. Følgende arbejdsgrupper danner grundlaget for udvikling og aktiviteter: Sportsinitiativet, Kulturinitiativet, Sundhedsinitiativet og Servicegruppen. 

Ringsted Sport er hovedforening for en række selvstændige foreninger, der hver dyrker deres passion og i hverdagen og via Fællesrådet opnår en lang række fordele. 

De bærende grundpiller iopbygningen af Ringsted Sport er aktiviteter, derbæres af KULTUR, SPORT & SUNDHED. Ringsted Sport er aktivitet og oplevelse. Her inviteres gæster og her underbygges daglige kulturoplevelser i et fælles miljø, hvor det relaterede træningscenter PULS&PLUS er hjertet, der sikre kredsløbet i SPORT FOR ALLE.

Dagen vil være fyldt med morgenmotion og elitetræning. Midt på dagen er seniorsport og sundhedsidræt de største aktiviteter og hen under aften kommer foreningerne og tager over med både børn og voksne. 

Frivillige og foreningerne har her hjælp til uddannelse og inspiration og kan få langt mere ud af timerne, da der også er hjælp til administration og driftsopgaver. 

Aktiviteterne er på flere adresse ogdeles med både interne foreninger og samarbejdspartnere. 

De første grundpiller er støbt og flere kommer efter- allerede i 2017 i samarbejde med DGI.

FÆLLESRÅDET er samarbejde ogfordeling af aktiviteter.Sportsinitiativet er undervisning og udvikling. Her er fagpersonale for sundhedsidræt, trænerbank og instruktører for skolesport.

Værdigrundlag
Et sundt liv, med fysisk og mental styrke opøvet i fællesskab.