Det relaterede Træningscenter RST er hjertet i foreningen Ringsted Sport. Her er en stærk base medkoncepttræning for mange sportsaktiviteter. Et fysisk og mentalt center med mange kombinationer af sportsgrene. En selvstyrende enhed med frihed til forskellighed.

SPORT FOR ALLE
I dette multifunktionelle center, der består af maskinrum og træningssale gælder det kondition og koncentration,hvor alle kan være med.Hvor medlemmer, gæster og samarbejdspartnere kan få en oplevelse af børn, unge og ældre, der skaber liv alle dage, hele ugen og året rundt.Grundtræningen er tilpasset aktivitet, alder og formåen.Der trænes både inde og ude og der søges en blanding af fællesskab i udøvelse og oplevelse. Af sport og kulturtilbud, der kan bruges af hele familien også på fridage.

SPORT FOR ALVOR
Ingen sport uden element af konkurrence. Derfor er der også taget hensyn til, at man kan træne målrettet.En dedikeret træning og udstyr, -der med rimelighed opfylderønsker fra konkurrenceudøvere, – er sammen med rum til coaching ogundervisning med til atunderstøtte den intensive tilgang til sport.

SPORT FOR LIVET
Her er sigtetsundhed og trivsel.Det er forebyggelse, genoptræning og vedligehold, der er i fokus.Hverdagsbrugeren , der er selvhjulpen, men har kronisk problemer med led og gigt, puls og åndedræt, diabetes eller rygproblemer Det kan være idrætsskaden, der er vedvarende eller seniorer, der skal holdes i gang fysisk, mentalt og mulighed for at skabe nye relationer efter arbejdslivet.Det bliver sociale fællesskaber, der mødes til aktivt samvær.Med sundhed og trivsel åbnes der opfor at dyrke sin passionssportog træne hos Ringsted Seniorsport.

Koncepter
Træningskoncepter udarbejdes af SPORTSINITIATIVET, i samarbejde med DGI og partnere.