Opstart med følgende formål En sund og aktiv fritid i foreningsregi med konditions-, koncentrations- og præcisionstræning. Med en etisk tilgang, der lære den enkelte deltager at skelne mellem den digitale reality og den udviklende virkelighed, der byder på aldersrelaterede oplevelser og fællesskab. Succesen er egen læring og præstation.

– at styrke reaktion og øge fokus
– at lære samarbejdets kunst og holde en taktik
– øge sprog og læsefærdighed.
– at blive bevist om bevægelse og koordineringsevne.
– sikre en viden om ergonomi og diæt
– at blive en leder,
– at blive en vinder.
– at sporten bliver teamwork og vi hjælper hinanden med at udvikle færdigheder. Hvor Ringsted Simultan og Esport bliver en profileret del af Ringsted Sport.

Frivillige
Enhver forening kræver værdier, økonomisk grobund og vigtigst af alt er de frivillige. Forældre skal være med til praktiske opgaver og ledelse. De unge gamere skal uddannes og være aktive, som instruktører.

Træningspas
Et træningspas varer typisk halvanden time. Her bydes på fysisk opvarmning, hvor pulsen kommer op og alle får styrket musklerne. Der spilles på hold af 5 og selve træningen starter med en gennemgang af dagens øvelsesmapppe, aim-træning på tid eller taktisk oplæg. Der spilles kamp og tilslut bliver kampen gennemgået. Hvad var godt og mindre godt.

Der vil være 1 træningspas om ugen i vintersæsonen.
Turneringsdeltagere kan forvente ekstra tid

Spil

eSport kan ses som et middel, der kan bruges til det gode, når vi mødes i foreningen, hvor vi træner og spiller sammen. Spillene udvælges efter hensyn til alder og kunnen. Om det er konkurrence eller egen læring – alle skal udfordres og kunne vinde kampe mod ligestillede. Der konkurreres i CS:GO og LOL i realtid. Det er konkurrence, holdånd, underholdning, nu tilsat sunde aktiviteter og socialt sammenhold

Konkurrencer

Konkurrencer
Ringsted Simultan & Esport har ambitioner om løbende at arrangere og deltage i LAN parties i større eller mindre omfang. Vi er med i foreningsligaen, ungdomsligaen og spiller venskabskampe Du kan også deltage i vores udfordrende turneringer, hvor du møder andre dygtige spillere og kan forbedre dig både individuelt og sammen med dit hold. I starten spillede man ’professionelt’ med onlineturneringer, men det er slet ikke det samme. Vejen frem er at spille offline i foreningen. Det bliver hurtigt kedeligt, hvis man bare sidder derhjemme og spiller.

”Det er godt at have nogen at fejre sejrene med”

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
18.00 - 19.00 Esport - CS:GO - SharpShooterZ
18.30 - 20.30
Tobias Mikkelsen
Alexander Sandager
Esport - CS:GO - Trinity
18.00 - 20.00
Henrik Berthelsen
19.00 - 20.00
20.00 - 21.00

Tirsdag

Onsdag