Målrettet fysisk og mental træning med variation. Teknik, distance og kultur i fællesskaber

Det er blevet in at dyrke mere end en sportsgren. I Ringsted Sport kombineres træningscenter, gang, løb, cykling, orientering og skydning. Det er en vigtig del af vores vision, at vores idrætstilbud kan kombineres og giver mulighed for, at man nemt kan prøve andre former for idræt.

Ideen om kombinationer af sportsgrene kræver plads, samarbejdende foreninger og fællesskaber på tværs. Flere udbud af hold, en seriøs træningskultur og sparring, Lige kernen i tankesættet bag Ringsted Sport, foreningshuset og Grøn Sport “Ved Volden”.

At dyrke COMBISPORT er for land og by. Det er sti, stillevej, sø og skovens bakker. Det er faciliteter og baner udendørs og indendørs og en varieret træning med Grøn Sport og relateret træning i center med både hold, styrke og maskintræning. Det er motion og målrettet træning efter nye oplevelser og højdepunkter. Der konkurreres først med og mod sig selv. Dernæst en bekræftelse ved at måle sig med andre og et ståsted i den aktive livsstil.

Vi tror på at kombinationer af sport er vejen frem mod gode aktivitetsvaner og hos Ringsted Sport har vi mulighederne for at træne styrke, balance, reaktion og koncentration.

Det hele jeg, dyrker kombination.

Velkommen.